На 2 май рожден ден има Венета Райкова.Венета Руменова Райкова-Георгиева е българска журналистка,

...
На 2 май рожден ден има Венета Райкова.Венета Руменова Райкова-Георгиева е българска журналистка,
Коментари Харесай

На 2 май рожден ден има Венета Райкова. Днес водещата става на 46

На 2 май рожден ден има  Венета Райкова.

Венета Руменова Райкова-Георгиева  е българска журналистка, някогашна водеща на предаването „ Горещо “ по Нова телевизия, някогашна водеща на " Горещи срещи с Венета Райкова " по BIT и сегашна водеща на " Папараци " по BTV.



Родена е през 1974 година в град Попово.

 Едва 15-годишна, през 1989 година, печели първия конкурс за фотомодели и манекени. На 18-годишна възраст през 1992 година става първата победителка в състезанието „ Mини Мис България “ за девойки до 1,66 м.



Завършила е право в СУ „ Св. Климент Охридски “.

Още 18-годишна постъпва на работа във вестник Хайлайф по тематиката „ конкурс за публицисти “, който печели, до момента в който се среща с основния редактор Георги Кузмов.

 Работи и като кореспондент и в БНТ – седем години в нощния блок и в Частен случай, а половин година като редактор в Наблюдател.[3] Три години е модел в София и Виена.Снимала се е за българската версия на списание „  title= " Playboy " >Playboy “.[4] Повечето хора свързват чаровната русокоска с Ексклузивно по Евроком, което тя води от 1999 г.Конкурсите са ѝ уязвимост. През 2008 година е водеща на коментарната графа към Big Brother 4 – „ Малката сестра “.

През 2014 е част от Домсъвета към „ ВИП Брадър: Образцов дом “, както и е водила „ Голямата уста “ към шоуто. От 13 април 2015 до началото на 2016 води ежедневно едночасово шоу по ТВ7 „ Дневникът на Венета “. От юни 2017 до септември 2017 е водеща на всекидневното предаване " Горещи срещи с Венета Райкова " по BIT. От 17 септември 2017 е водеща на " Папараци " по BTV.



През юли 2005 година Венета се омъжва за Тихомир Георгиев – участник в Big Brother 1. На 26 март 2007 година двамата влизат във VIP къщата на Big Brother като участници във втория сезон на VIP Brother.

В началото на месец юли 2007 година е оповестено, че брачният партньор на Венета – Тихомир, е подал молба за бракоразвод, и е планувано бракоразводно дело за края на месец октомври.Въпреки това, при започване на октомври излиза наяве, че двамата още веднъж са се събрали и живеят дружно в столичния квартал „ Слатина “. Венета и Тихомир имат наследник на име Патрик

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР